Nya priser - 2023-12-04 - Från 600 kr/tim - 10 timmar 5400 kr - Öppet Mån-Lör 10-19 - Sön/Helger 12-17

Boka Thai Oljemassage Boka Thaimassage Boka Thai Örtmassage Boka Thai Fotmassage
Våra behandlingar Kanok Thai Örtmassage Kanok Thai Oljemassage Kanok Thai Fotmassage Kanok Thaimassage
Hitta till oss Etik Regler Råd Betalningssätt Erbjudanden Om Kanok Thaimassage
Kanok - Välkommen

Kanok Thaimassage - Org.nr 660402-1581 - Tel: 08 - 551 171 80

Våra etiska regler

Vi är duktiga på massage, speciellt hård massage som ofta är effektiv mot värk. Vi erbjuder inte några andra ”tjänster”!

Tyvärr så finns det de som tror att alla Thaimassage-inrättningar är bordeller som erbjuder sexuella tjänster av olika slag. Att det förekommer är sant, men inte hos oss! Vi erbjuder inga sexuella tjänster, ingen erotisk massage eller sk. Body-to-Body. Att köpa sexuella tjänster är förbjudet enligt Svensk lag, och att fråga om personalen kan utföra sexuella tjänster betraktas som sexuella trakasserier och kan komma att polisanmälas om personaler önskar detta
Ledningen står alltid bakom personalen i fall som dessa.

Vi har ett ansvar för de anställda, och vi förväntar oss ett korrekt uppträdande från våra kunder - om frågor om sexuella tjänster eller liknande ställs kommer behandlingen att avbrytas och den som ställt frågan anmodas avlägsna sig från våra lokaler omgående. Personalen är instruerade att kontakta vakt och/eller polis om uppmaningen inte omedelbart följs. Personalen har rätt att vägra behandla en kund om denna tidigare visat sig oseriös, då denna form av behandling kräver att ömsesidig respekt visas. Vi önskar alla våra seriösa kunder en bra behandling och hjärtligt välkomna!